Groningen

Wadapartja

Wadapartja

Als je op het terras van ‘Wadapartja’ zit hoor je constant mensen voorbij komen die proberen de naam uit te spreken. De één zegt het op z’n Russisch, de ander op z’n Chinees, de ander op z’n Zweeds. Het kan allemaal, maar waar het eigenlijk voor staat is: ‘Wat apart ja’ Maar dan in het Gronings.
En die naam is precies wat dit leuke tentje is. Apart. Maar op een manier zoals je zelf kan bepalen, net zoals de naam. In ieder geval is Groningen sinds afgelopen mei zeker een hotspot rijker. De eigenaresse is een trotse Groningse die altijd open staat voor een praatje en graag vertelt over haar passie: haar zaak.
Het ‘apartste’ wat deze hotspot heeft? Alles is te koop! Van de stoel waarop je zit, het koffiekopje waaruit je drinkt als de lamp die boven je tafel schijnt. Het kan allemaal!
Wadapartja is verdeeld in verschillende ruimtes, zo zit er een winkeltje bij en kun je verder overal plaatsnemen om te gaan zitten. Wat je dan kunt doen? Gewoon koffie drinken. Of wijn. Of bier. Of verse sapjes. Dit kan met een ontbijtje erbij, een lunch, borrel of diner.

Wadapartja
Gedempte Zuiderdiep 39, Groningen
06 39034837
Website | Facebook

Wadapartja

You Might Also Like

Translate »