On the List Rotterdam

Nieuwste Hotspots Rotterdam

Croos

Het lijkt wel alsof er in Rotterdam dagelijks een nieuwe horecatent opent. Kan jij het nog bijhouden? With Love From helpt je een handje door een selectie te maken van de tofste, nieuwe hotspots. Vandaag zeven toppers van begin 2016.

Baek Food & Drinks
Bij Baek kan je terecht voor alles wat je hartje begeert. Geniet van een drie-gangendiner, drink een van de speciaalbieren, eet een snelle hap voor het uitgaan of flexwerk met een kopje koffie. Hoewel de zaak al open is staat de grote opening pas op 20 maart gepland.

JuiceJunkie
Voor gezonde fruit- en groentesapjes is er een nieuw zaak aan de rand van het centrum. Bij JuiceJunkie worden verse ingrediënten omgetoverd tot sappen, yoghurts en smoothiebowls. Dit gebeurt met een blender en slowjuicer. Vooral de smoothiebowls zien er mooi uit. Misschien iets te mooi om ervan te eten… JuiceJunkie geeft deze maand al haar klanten een welkomskorting van 1 euro bij elk sapje. Nou, elk centje telt toch?

Thoms
Thoms is een nieuw restaurant en underground bar in het pas geopende Timmerhuis. Het veelzijdige menu bestaat grotendeels uit lokale producten. Nee, het gaat niet alleen om groente en fruit. Zo zijn er ook Rotterdamse biertjes, dranken en kazen. Bij Thoms kan je ’s avonds gezellig drankje doen met vrienden, maar ook terecht voor een avondmaal.

CROOS
In Crooswijk vind je sindskort CROOS. Met een kopje koffie en stuk huisgemaakte cheesecake zit je hier prima, om het even zachtjes uit te drukken. Leuk voor wie kinderen heeft: CROOS heeft een CROOSt-hoek met speelgoed en kinderboeken. Wie denkt dat dit een hotspot voor ouders is, heeft het flink mis. In deze splinternieuwe zaak kom je mensen van allerlei leeftijden tegen.

The V Kings
Met de komst van The V Kings wordt Westblaak weer een stukje leuker. Deze nieuwe hotspot, die zichzelf een Scandinavian grill & cafe bar noemt, is voorlopig nog alleen overdag geopend. Op de menukaart staan onder meer Viking hotdogs, sandwiches en burgers. Mocht je helemaal geen trek hebben, dan is alleen een kopje koffie ook mogelijk.

Speck
Voor lekkere Italiaanse afhaalmaaltijden ben je bij Speck op het juiste adres. Hoewel het restaurant zich vooral op de afhaal richt, zijn er ook zitplekken aanwezig voor wie buiten-de-deur wil eten. Het menu bevat pizza’s, pasta’s, stoofgerechten en maaltijdsalades. De maandag bij Speck is deze maand pizzadag, wat inhoudt dat je maar 5 euro per pizza betaalt.

You Might Also Like

Translate »