Rotterdam

Hangar 85

Hangar 85

Aan de Wijnhaven opende een Zeeuwse onderneemster in december 2015 Restaurant Hangar 85. De Rotterdamse Wijnhaven ligt misschien ietwat uit de route, maar de komst van Hangar 85 nodigt zeker uit tot een frequenter bezoek aan dit gedeelte van de stad. Het water en de authentieke Vier Leeuwenbrug (de Koningsbrug) maken het namelijk een in potentie bijzondere plek.

Het eerste dat opvalt bij Hangar 85 is de open, toegankelijke indeling en inrichting van het restaurant. Dit is typisch zo’n plek waar je je in iedere setting op je gemak zal voelen. Of het nu een romantisch diner betreft, een avond met vriend(inn)en of een zakelijke afspraak. Het restaurant is zo ingericht dat het voor ieder gezelschap een geschikte plek kent. Ook voor een laatste drankje aan de bar.

Bij Hangar 85 kan je terecht voor een heerlijke lunch of diner. De gerechten worden in kleine porties geserveerd met daarbij behorende wijnen. De gerechten zien er erg mooi uit, het is bijna zonde om op eten. Maar doe dat zeker wel, want het is érg lekker.

Hangar 85
Wijnhaven 85, Rotterdam
010 203 8930
Website | Facebook | Instagram

Hangar 85

You Might Also Like

Translate »