Utrecht

Back & Fourth

Back Fourth

Goed nieuws voor borrelliefhebbers en nachtbrakers. De oude KostenKoper – waar je normaal gesproken niet te vaak en vooral niet te vroeg gezien moest worden – is omgetoverd tot hippe hangout. Geen plek om je voor te schamen, maar juist een tent waar je gezien wilt worden.

Wie fan is van De Voortuin en Stathe, zal zich ook zeker in de nieuwste tent die geopend is door dezelfde eigenaren thuis voelen. Een tikje rauw en stoer, hip maar vooral niet té gelikt, dat is Back & Fourth. De locatie is alom bekend: de oude KostenKoper. De bezem is flink door het pand gehaald en het resultaat mag er zijn. Haal het label ‘afvoerputje’ maar van deze tent af.

In de vooravond plof je neer op de bank bij het raam, kies je een lage of hoge tafel of een plek aan de bar. Speciaal biertjes, Hertog Jan van de tap, een goeie gin&tonic, een wijntje of iets fris. Een echt restaurant kun je het niet noemen, maar er is iedere week een nieuw, simpel menu. En voor de borrelaar is er genoeg te kiezen. Kleine hapjes of lekkere mini-hamburgers. Perfect voor een vrijmibo.

Rond een uur of elf worden de stoelen en tafels op vrijdag en zaterdagavond uit de zaak gebonjourd en verandert de borrelplek in een dansvloer. De DJ staat in de keuken en wie liever niet te veel beweegt, blijft lekker hangen aan de bar. Prettige sfeer, fijne dansbare deuntjes. Kortom: ’t is hier te gek. Goed om te weten, Back & Fourth is geen studententent. Leeftijd voor de clubavonden: vanaf 24 jaar.

Back and Fourth
Loeff Berchmakerstraat 4, Utrecht
030 2231778
Website | Facebook
Dinsdag t/m donderdag van 16u- 1.30u, vrijdag t/m zaterdag van 16u-5u, zondag van 16u- 1.30u.
Back & FourthBack & Fourth

You Might Also Like

Translate »