About

Op deze website zijn de leukste hotspots en all time favourites van verschillende steden te vinden. Denk aan adressen om te eten, om te drinken, om te slapen en van leuke evenementen.

Er wordt zo vaak aan me gevraagd: Waar moet ik heen als ik wil lunchen in Haarlem? Wat is de plek voor koffie in Den Haag? Waar kunnen we het beste borrelen? Welke strandtent is the place to be? M’n vriend en ik willen een weekendje weg, maar waar moeten we nou naartoe? Heb je goede tips voor een lekker restaurant? 
En omdat ik mijn kennis graag deel, is zo With Love From ontstaanMijn persoonlijke up-to-date adressenboek. Nog lang niet alles staat op deze site, maar daar wordt aan gewerkt ;).

Na ruim tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu alweer vier jaar in Haarlem. Je zult op deze site dus vooral de leukste plekjes van Haarlem en omgeving spotten. Maar uiteraard ben ik ook zeer regelmatig weekendjes weg in andere leuke steden! Ook deze tips zal ik delen.

Daarnaast kan ik je helpen met het organiseren van een leuk dagje uit, bijvoorbeeld een dagje weg met vriendinnen, een uitje met collega’s, een familiedag of een vrijgezellendag etc.
Dan kan ik een persoonlijk programma maken. Dit is inclusief parkeertips, het maken van reserveringen, kopen van toegangskaartjes bij musea, plattegronden van de stad, leuke tips voor onderweg etc.

Heb je een leuk idee voor mijn blog, mis je een leuk event of hotspot, wil je iets kwijt of wil je samenwerken? Aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

IMG_4690
06 41920565
info@withlovefrom.nl
stefbrandeler@hotmail.com

Vragen en/of opmerkingen?

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

 

Translate »